Музикална компания

GegaNew

Вашата количка : 0 продукт
Обща сума : 0,00 лв
Количката е празна.
Продукт обнови
плащане

Адрес:  ул. Боговец 6
1612  София, България
Телефон: +359 2 915 78 55
GSM: 
+359 889 519 397

E-mail:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Оnlineshop geganewonlineshop.com
 
facebook  

youtube
 
 

ГЕГА НЮ ООД е музикална компания, създадена през декември 1992 г.

ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ
• записи, издаване и разпространение на CD, DVD у нас и в чужбина
• записи и копродукции с чуждестранни компании
КАТАЛОГ
ГЕГА НЮ се стреми да съхрани българската музикална култура и творчество. Каталогът включва : автентична и обработена фолклорна музика от различни региони на България, симфонична, камерна, оперна, литургична, хорова музика, творби на български композитори и компактдискове с детски приказки и песни. Част от изданията са обединени в поредици, чрез които не само се популяризират музикални произведения и изпълнители, но и в дългосрочна перспектива остават като интелектуално наследство за следващите поколения.
За да реализира творческите си планове, ГЕГА НЮ привлича като сътрудници изтъкнати български музиковеди, технически екипи, художници, фотографи, които със своя висок професионализъм спомагат за утвърждаването на богатия и разнообразен каталог, залагащ на трайните и стойностни музикални постижения.
ИЗПЪЛНИТЕЛИ
ГЕГА НЮ представя върховите постижения на българското изпълнителско изкуство. Много от утвърдените ни инструменталисти и певци имат рецитални издания.
ГЕГА НЮ прави записи и на млади талантливи музиканти. За тях това е една възможност да бъдат представени на българската и световна музикална общественост, а ГЕГА НЮ - да подпомогне тяхната световна кариера. Партньори са известни изпълнители, състави , диригенти и композитори от различни страни.


Изданията на ГЕГА НЮ се разпространяват чрез www.geganew.com и www.geganewonlineshop.com

 

 

e7c489

Категории